Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2011

Πολιτικοί νάνοι καλούνται να διαχειριστούν γιγάντια θέματα πολιτικής, οικονομικής και κοινωνικής φύσεως στην Ελλάδα του ΔΝΤ

         Αρχολίπαροι και σπουδαρχίδες κατά Καρατζαφέρη, πρέπει να εκλείψουν πάραυτα από την ελληνική πολιτική σκηνή, ειδάλλως το πολιτικό μέγεθος των νάνων που τους χαρακτηρίζει, θα μεταφερθεί, αν δεν έχει ήδη γίνει, στην φυσιογνωμία της ίδιας μας της χώρας σε κάθε επίπεδο, πολιτικό, οικονομικό, κοινωνικό.
         Στην σημαντικότερη πολιτική στιγμή της μεταπολιτευτικής ιστορίας στη χώρα μας, τα κάθε λογής συμφέροντα, δεσμεύσεις και υποχρεώσεις, εγκλωβίζουν και κατευθύνουν σε επικίνδυνες ατραπούς, τους δύο ηγέτες των κομμάτων που έφεραν τη χώρα σ' αυτό το δυσάρεστο επίπεδο κινδύνου. Στην δημοκρατία δεν υπάρχουν αδιέξοδα όπως έχει πει ο αείμνηστος Παύλος Μπακογιάννης, όμως σήμερα για ποια δημοκρατία μιλάμε όταν έχει χαθεί η εθνική κυριαρχία;
         Μόνη πολιτική διέξοδος, κατά την γνώμη μου, είναι να δοθεί ο λόγος στον πολύπαθο ελληνικό λαό.
        Αυτός θα πρέπει να αποφασίσει μέσω της ψήφου του, ποια κόμματα, ποιοι πολιτικοί και με ποιο βαθμό συμμετοχής θέλει να τον εκπροσωπήσουν και να συμμετάσχουν στην επόμενη καθοριστική κυβέρνηση.
       Κάθε άλλη λύση μεταβατικής κυβέρνησης, οποιαδήποτε μορφή κι αν λάβει, οποιουδήποτε προσώπου Πρωθυπουργού συμπεριλαμβανομένου, δεν θα έχει την νωπή αντιπροσώπευση της βούλησης της ελληνικής κοινωνίας, με αποτέλεσμα να μην νομιμοποιείται να λάβει τις καθοριστικές αποφάσεις που ζητούν οι Ευρωπαίοι εταίροι μας αλλά και οι δυνάστες δανειστές μας. Γι' αυτό Γιωργάκηδες, Αντωνάκηδες, σαμάρια και ντουβάρια.... δώστε τον λόγο στον λαό.
        Σε διαφορετική περίπτωση, κάθε κυβέρνηση που θα σχηματιστεί εφεξής εκτός λαϊκής εντολής και θα προσπαθήσει να περάσει ακόμα πιο δυσβάσταχτα μέτρα, θα βρει απέναντι της την πλειοψηφία του ελληνικού λαού που δεν έχει πια άλλες αντοχές.... με άγνωστες και πιθανόν επικίνδυνα δυσάρεστες συνέπειες για όλους, πολιτικούς, Ευρωπαϊκή Ένωση, ελληνική κοινωνία και Ελληνικό Κράτος. 
       Ο Θεός να βάλει το χέρι του με τους ανίκανους και επικίνδυνους πολιτικούς νάνους που έφτασαν να μας κυβερνούν εντός, απόρροια ΚΑΙ της σήψης που έχει συντελεστεί στην Ελληνική κοινωνία, αλλά και εκτός Ελλάδος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου